Szívtől szívhez

Randitanácsok, ahogy még sosem hallottad

2016. november 22. - Lili a rókalány

A sikeres randikról még csak álmodozol, sosem futsz bele az igaziba? Úgy érzed, hogy csak az idődet vesztegeted, valahogy senki sem felel meg az elvárásaidnak? Íme, az igazság, miért nem sikerül a legtöbb randid úgy, ahogy eltervezted.

 

EGYSZERŰEN RONDA VAGY

Na jó, azért ennyire nem vészes a helyzet, viszont egy dolgot ne felejts el, a valóság sokkal összetettebb, mint gondolod. Ha telepakolod randiapp fiókodat felturbózott képekkel, melyek a valósághoz képest jóval szebbnek állítanak be, akkor bajban leszel. Képzeld el, mi történne veled, ha megrendelnél egy csodás ruhát a katalógusból, majd egy kevésbé vonzó, kifakult darab kacsintana rád, miután kicsomagoltad. Csalódás, átvertek, megtévesztettek? Pontosan így fogja érezni magát a partnered, mikor először meglát élőben. Nyilván pár óra sminkelés és a trükkjeid sokat segíthetnek elérni a fényképeken látható felturbózott önmagad, de gondolj csak bele: minden egyes alkalomra a tökélyre feljavított külsődet kell hoznod, különben csalódni fog a randi partnered. Ha ő csalódik, előbb utóbb Te is csalódni fogsz. A megoldás roppant egyszerű, azt mutasd, aki valójában vagy. Mit nyerhetsz ezzel? Elkerülheted azokat a randikat, ahol csak a külsődért közelednek hozzád, és összpontosítani tudsz azokra az emberekre, akik azért fognak kedvelni, aki valójában vagy, nem akinek szeretnél látszani.

01_1.png

 

NINCS NÁLAD UNALMASABB PARTNER

Biztosan unalmas vagy néhány embernek, de őket messzire el tudod kerülni. Gondolj csak bele, egy elméleti fizikus miről fog veled beszélgetni, a fekete lyukak termodinamikájáról? Mielőtt a randira kerülne a sor érdemes kicsit szimatolni a partnered körül, használd  a facebook oldalán, instagramján elérhető információkat. Ha a legfrissebb posztjain több az idegen kifejezés, mint vártad volna, valószínűleg még a barátait sem tiszteli az illető, ha rájuk szabadítja a hobbiját vagy a munkáját. Az ellentétek vonzzák egymást, fizikában, de nem a való életben. Olyannal randizz, akivel nem csak a képei, de a facebook, esetleg instagramon megosztott tartalom után is tudod, hasonló dolgok iránt érdeklődhettek, és lesz miről beszélnetek. A randit megöli, ha nincs miről beszélni. Ha csak az egyik fél beszél, az még mindig nem beszélgetés. Meg akarod ismerni a partneredet? Szimatolj kicsit körbe, ha nem az igazi, hát lépj tovább!

02.jpg

 

NEM MONDASZ IGAZAT

Az első randit sose vedd komolyan, legyen olyan kis kötetlen ismerkedés féle, beszélgetős időtöltés. Viszont amit hallasz és mondasz, annak komoly következményei lehetnek egy sikeres folytatás során. Sajnos sokan többet álmodoznak a kelleténél, és ez átszövi a hétköznapi életüket is, lassan már azt sem tudják mi az álom és mi a valóság. Néha előfordul, hogy belefutsz ilyen emberbe, és mielőtt észbe kapnál, bedőlsz a sztorik végtelen áradatának, amelyekről később kiderül, hogy fele sem igaz. Nem akarsz csalódni, igaz? A partnered sem, tehát próbáld csak annyira kiszínezni a történeteidet, hogy még súrolják a valóság határát. Minden hazugságra nem lehet emlékezni, a lebukás viszont egy kapcsolatodba kerülhet, és nem tudod kit veszíthetsz el. Miért kellene nagyot mondanod, kiszínezni a történetet? Ha nem felel meg a partnerednek úgy, ahogy te szereted vagy ahogy valóban megtörtént, hát ne mondd el neki, hagyd őt beszélni. Csak őszíntén, ahogy neked tetszik, színészkedés nélkül, és ne feledd, magadat add, hogy magadért szeressenek!

03.png

 

EL VAGY KESEREDVE

Sose randizz azért, csak hogy valaki szóba álljon veled, és megnyugtasd a kicsit sebzett lelkedet, még kellesz valakinek, még van remény. Már nem 1821-ben élünk, nincsenek kőbe vésett szabályok, addig maradsz szingli, ameddig akarsz. Tarts kis szünetet, ha nem érzed magad biztosnak abban, hogy a randin 100%-ban a tárgyra tudsz koncentrálni. Vagy készülj fel lelkileg teljesen, vagy hagyd ki a hetet esetleg egy hónapot, élvezd a szingli életet. Találkozz a barátaiddal, menj el egyedül moziba, nézd meg a kedvenc filmed otthon a takaróba bújva, vegyél ki egy szabadnapot lustálkodni. Amint feltöltődtél kezdődhet újra a kaland! Sose randizz megszokásból, teljesen el fogja veszíteni a varázsát. Már nem leszel libabőrös, mikor a megbeszélt helyhez közeledsz, nem fogod egész nap a találkozás idejét várni, el akarod mindezt veszíteni? Ugye, hogy nem! 

04.png

 

TIPP: Ne vedd a randit túl komolyan, légy laza és könnyed. Ne feledd, csak magadat add, ne játssz szerepet, nem áll jól. Hosszú távon csak olyan partnerrel szertnél együtt lenni, aki önmagadért szeret, igaz? Akkor nincs más hátra, mint önmagadat adni, azt a személyt, aki minden reggel belenéz a tükörbe, rád mosolyog és azt gondolja, hogy minden nap tartogat valami izgalmasat a számodra. Kalandra fel!

 

Ismerkedni akarsz? Töltsd le magyarország legnépszerűbb ingyenes appját: lilifoxapp.com

süti beállítások módosítása